На Волині сильний вітер повалив на дороги зламані дерева та гілля. ФОТО

На Волині сильний вітер повалив на дороги зламані дерева та гілля. ФОТО

На Волині сьогодні 18 лютого пориви вітру західного напрямку сягають 25-28 метрів за секунду (метеорологічне явище II рівня небезпечності "помаранчевий"). Штормовий вітер створює загрозу для учасників дорожнього руху, кидаючи на автошляхи зламане гілля та дерева.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

За прогнозами синоптиків вітряна негода утримуватиметься щонайменше до кінця сьогоднішньої доби 18 лютого. Водіїв та інших користувачів доріг закликають бути обачними. 

За вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині телефонувати на номер контакт-центру дорожників +38 067 400 60 80.

На фото: роботи з прибирання поваленого вітром дерева на автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ірина Верещук оглянула будівництво житла для переселенців на Волині. ФОТО
Наступна новина У Луцьку впродовж місяця експонуватиметься фотовиставка дітей з синдромом Дауна
Останні новини
Схожі новини