На Волині сільський голова приїхав на сесію на новому авто за понад 2 мільйони

На Волині сільський голова приїхав на сесію на новому авто за понад 2 мільйони

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк на чергову сесію, яка відбулась 14 червня, приїхав на новому кросовері – електрокарі BYD Tang. Вартість такого авто на спеціалізованих онлайн-сайтах – близько 58 000 доларів (понад 2 млн грн).

Про це пише ВСН.

Як пише видання, раніше Юрій Семенюк надавав перевагу позашляховикам «тойота» преміум-класу. На початку цієї каденції він їздив на білій «тойоті ленд крузер», проте у вересні 2021 року вона згоріла. Після цього сільський голова пересів на чорну «тойоту хайлендер», вартість якої – понад 50 000 доларів. Також місцеві бачили його за кермом автівок «тойота рав-4» та «тойота кемрі».

«Новий електромобіль BYD Tang 2022 позиціонується як розкішний автомобіль S-класу, батарея та запас ходу збільшені до 730 км по CLTC. Базова комплектація - п'ятимісний кросовер з якісним оздобленням салону. Сидіння оббиті коричневою шкірою з вафельним простроченням. Крім того, передні сидіння вентилюються, а також підігріваються. Інші особливості салону включають великий панорамний люк на даху, світлодіодне навколишнє освітлення, доступне в 31 конфігурації, можливість підключення 4G», – йдеться в описі авто на сайті із продажу електрокарів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув ще один Захисник з Волині. Завтра Героя привезуть додому
Наступна новина Були ледве живі: на Волині з криниці врятували двох собак, яких викинула туди сторож ферми
Останні новини
Схожі новини