На Волині стурбовані тим, як зберігають продукти в санаторіях

На Волині стурбовані тим, як зберігають продукти в санаторіях
Фото ілюстративне. Джерело www.Interfax.by

У санаторіях Волині найбільша небезпека недотримання температури зберігання продуктів та поганого змиву посуди.

Про це стало відомо під засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Волинській ОДА 14 червня.

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко зазначив, що найбільші небезпеки «ховаються» на кухні, адже погода на Волині переважно спекотна і діти можуть отруїтися продуктами, які будуть неналежно зберігати.

«Наразі комісійно обстежені всі заклади, в яких відпочивають діти. Найбільше в санаторіях недотримуються температури режимів при зберіганні продуктів. Ми плануємо виїзди, які будуть проводитись у закладах Ковельського, Горохівського районів та м. Нововолинська», - розповів начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдан Лозинський.

За його словами, після перевірки виявили 7 випадків поганого змиву з посуди. «Ви повинні втрутитись в цю ситуацію», - зазначив Олександр Савченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Замовник – лучани, а вони хочуть траву і дерева», - Юрій Моклиця про парк 900-річчя Луцька
Наступна новина Біля Луцька вантажівка збила інваліда на візку
Останні новини
Схожі новини