На Волині створять 8 нових ЦНАП

На Волині створять 8 нових ЦНАП
фото ілюстративне, джерело: Днепр Час

На Волині планують створити 8 нових ЦНАПів.

Допоможуть у цьому західні партнери, - пише газета «Волинь».

Програма «U-LEAD з Європою» надасть меблі, офісну техніку, програмне забезпечення та організує навчання персоналу. Громади ж повинні взяти участь у співфінансуванні та відремонтувати приміщення під ЦНАП.

З восьми волинських ЦНАПів 7 будуть звичайні, а один — мобільний (в Устилузькій ОТГ). Нові центри надання адмінпослуг незабаром мають з’явитись у Заболоттівській та Забродівській ОТГ Ратнівського району, Вишнівській ОТГ Любомльського району, Колодяжненській ОТГ Ковельського району, Прилісненській ОТГ Маневицького району, Зимнівській ОТГ Володимир-Волинського району, Павлівській ОТГ Іваничівського району та Устилузькій ОТГ Володимир-Волинського району.

Наразі для всіх восьми громад затверджується Технічне завдання – індивідуальний документ з максимально детальним описом всіх аспектів створення ЦНАП. 

Довідка:

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська ведуча поділилася фотографіями з відпочинку. ФОТО
Наступна новина Відомий фестиваль на Волині проводитимуть по-новому
Останні новини
Схожі новини