На Волині суд повернув державі землі оборони вартістю 2,8 млрд грн

На Волині суд повернув державі землі оборони вартістю 2,8 млрд грн

Господарський суд Волинської області ухвалив рішення про повернення державі земельної ділянки площею 166 гектарів й вартістю 2,8 млрд грн, яка належить до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-білоруського кордону. Про це повідомили у прес-службі прокуратури 23 лютого.

Як розповіли у відомстві, таким чином суддя задовольнив позов Ковельської окружної прокуратури до Самарівської сільської ради Ковельського району, – пише zaxid.net.

Прокурори в суді довели незаконність інвентаризації земельної ділянки, розташованої між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше її вибуття із державної власності.

Також у прокуратурі повідомили, що домоглися скасування державної реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, що належить до земель оборони, та повернули її державі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У шпиталі помер захисник із Волині Віктор Химчик
Наступна новина У Володимирі рятувальники визволили дитину із замкненої квартири
Останні новини
Схожі новини