На Волині судитимуть банду грабіжників-гастролерів

На Волині судитимуть банду грабіжників-гастролерів
Фото ілюстративне

На Волині правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження щодо організованої злочинної групи розбійників. Чоловіків судитимуть за розбійні напади, які вони скоїли на території Волинської, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

Загалом затримані спричинили збитків людям, яких пограбували, на понад два мільйони гривень, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Правопорушникам загрожує покарання від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Зазначимо,  21 березня в селі Воютин Луцького району зловмисники в масках проникли в будинок місцевої жительки й напали на неї. Поліцейські протягом двох годин затримали розбійників.

Під час досудового слідства було встановлено їх причетність до скоєння ще чотирьох розбійних нападів, незаконного поводження зі зброєю. Окрім того, чоловікам інкриміновано опір працівникам правоохоронних орган, який  вони чинили під час їхнього затримання.

Досудове розслідування у справі завершено, матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровано до суду. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я рада, що можу когось надихати», - онкохвора Мар'яна Пархом'юк з Луцька
Наступна новина Як «радянська голота» знищила елітну вулицю волинського міста. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини