«Я рада, що можу когось надихати», - онкохвора Мар'яна Пархом'юк з Луцька

«Я рада, що можу когось надихати», - онкохвора  Мар'яна Пархом'юк з Луцька

Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк, яка перебуває на лікуванні в Білорусі, розповіла про зміни, які стались в її житті за час лікування.

«За цей період змінилось абсолютно все: від звичайних побутових речей, до людей що оточують», –пише  дівчина  на своїй сторінці в Інстаграмі. 

«11.01.2019 - сьогодні три місяці нашого абсолютно нового життя! Те, що раніше здавалося першочерговим, тепер відійшло далеко на задній план. Ті, хто здавалися найближчими, зараз не варті і хвилинки уваги! І я тому рада! Рада що можу відчути і пройти усіма стежками життя, рада, що можу надихати когось, хоча і не в дуже приємній ситуації», – пише Мар'яна Пархом'юк.

«Радію коли медсестри і лікарі впізнають в коридорах і питають за самопочуття, радію коли пишуть зовсім незнайомі, хоча вже такі близькі люди, і переймаються моїм здоров‘ям -  ви величезний стимул не зупинятись і рухатись далі», – написала дівчина.

Мар'яна Пархом'юк також привітала своїх одногрупників із ступенем магістра: «і хоч я свій диплом отримаю на рік, а то і на два пізніше - це буде супер нагода зустрітись ще не раз».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11.01.2019 - сьогодні три місяці нашого абсолютно нового життя! За цей період змінилось абсолютно все: від звичайних побутових речей, до людей що оточують. Те, що раніше здавалося першочерговим, тепер відійшло далеко на задній план. Ті хто здавалися найближчими, зараз не варті і хвилинки уваги! ⠀ І я тому рада! Рада що можу відчути і пройти усіма стежками життя, рада що можу надихати когось, хоча і не в дуже приємній ситуації. Радію коли медсестри і лікарі впізнають в коридорах і питають за самопочуття, радію коли пишуть зовсім незнайомі, хоча вже такі близькі люди, і переймаються моїм здоров‘ям☺️ ви величезний стимул не зупинятись і рухатись далі! ⠀ А ще хочу привітати своїх одногрупників із ступенем магістра! І хоч я свій диплом отримаю на рік, а то і на два пізніше - це буде супер нагода зустрітись ще не раз🙈 ⠀ #ракхуяк #lotrcrew

A post shared by Мар‘яна Пархом‘юк (@mariana.parkhomiuk) on

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЛІКУВАННЯ МАР‘ЯНИ У БІЛОРУСІ

Гроші на лікування дівчини можна перерахувати на картки «ПриватБанку»:

4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин за власні гроші пофарбував два тролейбуси
Наступна новина На Волині судитимуть банду грабіжників-гастролерів
Останні новини
Схожі новини