На Волині судитимуть компанію, яка пошарпалась з поліцією і хотіла підпалити каруселі

На Волині судитимуть компанію, яка пошарпалась з поліцією і хотіла підпалити каруселі
Фото ілюстративне

Чотирьох жителів Нововолинська судитимуть за опір та бійку з правоохоронцями. Конфлікт почався із погроз людей підпалити  атракціон розваг.

У обвинувальному акті, який скерували до суду, ідеться про те, двоє чоловіків і дві жінки опирались працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків та умисно заподіяли працівнику правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, – повідомляє прес-служба прокуратури області.

27 серпня минулого року у відповідь на відмову працівника, який обслуговує атракціони в міському парку відпочинку в Нововолинську, їх покатати, почали погрожувати підпалити каруселі.

Працівник парку повідомив про це двом співробітникам сектору реагування патрульної поліції №2 Нововолинського відділення поліції. Під час з'ясування поліцейськими обставин події компанія людей  опиралась  правоохоронцям, не підкорялися їхнім законним вимогам, а згодом почалася шарпанина.

У ході конфлікту один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження. Правопорушників же було доставлено до Нововолинського відділення поліції.

Тепер 39-річний і 37-річний чоловіки та 37-річна й 32-річна жінки, які щиро розкаялися у скоєному, постануть перед судом, який визначить їм міру покарання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Популярна луцька блогерка розказала, як «розкрутила» сторінку в Інстаграмі
Наступна новина Що робити, якщо провалились під лід: пояснення волинських рятувальників. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини