Популярна луцька блогерка розказала, як «розкрутила» сторінку в Інстаграмі

Популярна луцька блогерка розказала, як «розкрутила» сторінку в Інстаграмі
Катя Якимчук (фото: Інстаграм)

Луцька інстаблогерка Катя Якимчук, в якої майже 50 тисяч підписників, поділилася секретом своєї популярності

Дівчина відома в Інстаграмі під нікнеймом @tattingkate. 10 січня вона влаштувала фан-зустріч з підписниками у Молодіжному центрі Волині, – повідомляють організатори. 

19-річна блогерка розповіла, що спочатку підписників накручувала, але швидко зрозуміла, що така аудиторія їй не потрібна. 

«За 6 місяців від створення нової сторінки у мене вже було 5 тисяч підписників. Я не знаю, чому вони на мене підписувалися. Вже тоді я була в топ 3 блогерів Луцька. Найкраще рішення в житті – створення нового акаунту, адже так я знайшла свою аудиторію», – заявила блогерка.

Усю аудиторію дівчина зібрала завдяки гівевеям – популярним конкурсам в Інстаграмі, умовою яких зазвичай є підписка на сторінки спонсорів призу.

Читати також: Луцька блогерка кинула університет. Каже, що щаслива

Катя назвала три пункти, які визначають успішність акаунтів магазинів в Інстаграмі. 

«Перше – це якість вашого товару, вона має бути хорошою. Не бійтеся ставити вищу ціну. Люди готові платити більше за якісний товар. Далі – ведення акаунту та фотографії. Якщо маєте класний товар, але не знаєте як його піднести, то ніхто його все одно не купуватиме. І останнє – реклама. Якщо у вас немає грошей на неї – знайдіть, адже так ви зможете охопити більше людей», – поділилася лучанка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині жінка відмовилась від дитини, але потім передумала
Наступна новина На Волині судитимуть компанію, яка пошарпалась з поліцією і хотіла підпалити каруселі
Останні новини
Схожі новини