На Волині через зміну голови судяться члени садівничого товариства. ФОТО

На Волині через зміну голови судяться члени садівничого товариства. ФОТО

Голова правління садівничого товариства "Промінь" Степан Черкавський подав позов до Господарського суду Волинського області з проханням визнати незаконним і скасувати рішення конференції садоводів щодо зміни голови товариства.

Як розповіла Суспільному керівниця ревізійної комісії Марія Ралець, 19 березня під час конференції зі 160 членів, які були присутні, більшість проголосували за зміну голови дачного товариства Черкавського.

Сам Степан Черкавський зазначив, що під час конференції були порушені його права, через що й позивається до суду.

"Конференція, яку ми організовували на 19 березня, була зірвана пані Ралець Марією Михайлівною в будинку культури. Вчинила бійку між садоводами. Я б хотів, щоб надалі цього не було. Я залишаюся головою правління СТ "Промінь", – сказав голова правління.

Членкиня дачного товариства Марія Ралець каже: Черкавський та 43 людини, які його підтримували, вийшли з зали, 117 людей залишилося і конференція відбулася, де й переобрали голову дачного товариства, вирішили питання щодо членських внесків та плати за електроенергію.

"Не робила я бійки на конференції, тому що я була як головуюча і стояла на сцені. Він говорить неправду. Він подавав список членів нашого товаристві, і в той список незаконно 25 людей. З них 24 людини – члени сусіднього товариства "Калина" і ще одного чоловіка вніс, якому виділив невідомо як ділянку, – додала жінка.

Термін повноважень голови правління Степана Черкавського, сказала Марія Ралець, закінчився. Відповідно до статуту товариства голова правління та ревізійна комісія обираються учасниками конференції на два роки.

Під час другого підготовчого засідання 30 травня суддя Господарського суду області Ігор Гарбар ухвалив таке: "Надати можливість представнику відповідача та третій особі подати письмові пояснення на прийняту судом заяву про зміну предмета позову.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 13 червня.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні в частині Луцька буде понижено тиск води. Лучан просять зробити запаси
Наступна новина Завтра Луцьк прощатиметься з військовослужбовцем Ігорем Кузьмічем
Останні новини
Схожі новини