На Волині тестуватимуть електронну чергу для перетину «Ягодина»

На Волині тестуватимуть електронну чергу для перетину «Ягодина»

На міжнародному пункті пропуску "Ягодин" має запрацювати пілотний проєкт "Електронна черга перетину кордону" для вантажівок.

Про це повідомили на сторінці Волинської військової адміністрації.

Реєстрація в електронній черзі відбуватиметься через спеціальний сайт. Наразі він в розробці і в тестовому режимі запрацює вже вкінці жовтня.

Система е-черги для вантажівок буде інтегрована з базами даних митниці та прикордонної служби. Реєстрація у черзі буде безплатною. Де і як очікувати проїзду через кордон перевізник обиратиме самостійно, а система сповіщатиме, коли саме час під’їжджати до пункту пропуску.

«У разі, якщо рух черги затримується чи пришвидшується, водій також отримає сповіщення заздалегідь», – додали в обласній військовій адміністрації.

Як зазначив заступник голови Укртрансбезпеки під час наради в ОВА, електронна черга не зможе повністю прибрати чи скоротити черги на кордоні, але полегшить життя далекобійникам, які зараз очікують перетину кордону від 6 до 12 днів.

Читайте також: Черга зменшилася в шість разів: яка ситуація на пункті пропуску «Ягодин»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейтинг кращих ноутбуків на 14 дюймів
Наступна новина У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Юрієм Сапожником
Останні новини
Схожі новини