На Волині трьом чоловікам оголосили підозру за ухиляння від призову

На Волині трьом чоловікам оголосили підозру за ухиляння від призову

Трьом жителям Камінь-Каширщини повідомили про підозру в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури 43-річному жителю села Цир, 21-річному жителю села Оконськ та 43-річному жителю селища Маневичі повідомили про підозру в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

За даними слідства, військовозобов’язані чоловіки за результатами медичного огляду, проведеного військово-лікарською комісією, були визнані придатним до військової служби та отримали повістки про необхідність прибуття для відправки у військо.

Читайте також: В селищі на Волині вимагають облаштувати протирадіаційне укриття

У визначені дні, попри те, що підстав для відстрочки чи звільнення від призову волиняни не мали та були ознайомлені про кримінальну відповідальність за ухилення від призову, вони не з'явилися на пункт збору для відправки для проходження служби.

Триває досудове розслідування. За ухилення від призову на військову службу під час мобілізації санкцією ст. 336 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також: Чоловік незаконно викопав ставок у нацпарку «Прип’ять-Стохід»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чоловік незаконно викопав ставок у нацпарку «Прип’ять-Стохід»
Наступна новина У Рожищі для переселенців облаштували гуртожиток
Останні новини
Схожі новини