На Волині у пенсіонерки відібрали труси і посміялися над жінкою

На Волині у пенсіонерки відібрали труси і посміялися над жінкою

Під час рейду на Привокзальній площі міста Ковеля місцева поліція опівдні затримала 76-річну ковельчанку, інваліда ІІІ групи, яка поблизу входу на залізничну станцію продавала нижню білизну.

У протоколі про вилучення майна у старої жінки інспектор Ковельського відділу поліції, не відчуваючи почуття сорому, вказав: «Вилучені у Г. дві пари рожево-білих жіночих трусів без маркування та одна пара білих трусів в горошок». За даним фактом поліцейським було складено рапорт та протокол про адміністративне порушення за ч. 2 ст. 160 КУпАП, тобто за торгівлю у невстановленому місці. Валютчики, які неподалік спокійнісінько міняють валюту, лише сміялися з того всього, – пише Район.Ковель.

У суді пенсіонерка-інвалід пояснила, що здійснювала торгівлю нижньою білизною у зв’язку із складним матеріальним становищем.

Суд звільнив її від адміністративної відповідальності за малозначністю, обмежитись усним зауваженням, а вилучені труси, які зберігалися у Ковельському ВП ГУНП у Волинській області, постановив повернути.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Борги КП «Луцьктепло»: дискусії тривають. ВІДЕО
Наступна новина Із безробітних – у бізнесмени: волинянам на замітку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини