На Волині у відвідувачів судів вилучили ножі, сльозогінні балончики, електрошокери

На Волині у відвідувачів судів вилучили ножі, сльозогінні балончики, електрошокери

Протягом березня на Волині зафіксували 39 спроб пронесення заборонених предметів до судових установ. У всіх цих випадках працівники Служби судової охорони запобігли потраплянню небезпечних предметів у приміщення судів.

Про це повідомили у пресслужбі Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

У ССО кажуть, що заборонені предмети у відвідувачів виявляють щодня на пунктах перепуску до судових установ Волині. 

«І попри розповіді співробітників служби про правила перепуску, якими повинні керуватись відвідувачі, та небезпеку, на яку наражають порушники себе та оточуючих, спроб пронесення небезпечних предметів зафіксовано немало», – констатують у відомстві. 

Як повідомили у відділі забезпечення безпеки учасників судового процесу ТУ ССО у Волинській області, тільки за березень 2021 року працівники служби запобігли пронесенню до 15 органів судової влади України, які перебувають під охороною судових охоронців Волині, 39 заборонених предметів.

У пресслужбі розповіли, що до судових установ відвідувачі найчастіше намагаються пронести ножі, балончики, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії, пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями та електрошокові пристрої. 

У Службі судової охорони нагадують: приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки заборонено.

«Будьте обачні й відповідальні, завчасно враховуйте це під час відвідування судових установ. Пам‘ятайте, що не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки», – просять працівники ССО.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Британський штам COVID-19 «тероризує» українців. У реанімацію потрапляє й молодь, - МОЗ
Наступна новина Волинянам боргують 54 мільйони «лікарняних» коштів. Коли чекати виплат
Останні новини
Схожі новини