Волинянам боргують 54 мільйони «лікарняних» коштів. Коли чекати виплат

Волинянам боргують 54 мільйони «лікарняних» коштів. Коли чекати виплат

Волинське обласне управління Фонду соціального страхування майже за два місяці заборгувало волинянам 54,5 мільйона гривень "лікарняних" виплат.

Причина затримки з виплатами – нестача грошей, розповів Суспільному керівник обласного управління Фонду соціального страхування Сергій Ющак. З початком пандемії надходження до фонду скоротилися, а кількість виданих листків непрацездатності зросла вдвічі.

"Ми маємо затримку в кількості 21 робочого дня простроченої заборгованості і 10 днів у нас поточна заборгованість. Це досить велика сума", – каже Сергій Ющак.

З його слів, станом на 29 березня обласне управління Фонду здійснює виплати за 11 лютого. Каже: у лютому волинянам видали 7 тисяч 605 листків непрацездатності. У березні очікують не менше 9 тисяч листків непрацездатності, зазначив посадовець.

Зі слів очільника обласного управління Фонду соціального страхування, найближчими днями з Держбюджету очікують 7,7 мільйона гривень допомоги. Цього, додає, вистачить аби скоротити заборгованість із виплатою "лікарняних" на 5 днів.

Відео – тут.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у відвідувачів судів вилучили ножі, сльозогінні балончики, електрошокери
Наступна новина Вакцини Pfizer і Moderna ефективні на 90%, — ЗМІ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні