На Волині в останню дорогу провели Героя Василя Клепанчука. ФОТО

На Волині в останню дорогу провели Героя Василя Клепанчука. ФОТО

У Маневицькій громаді попрощалися 
з  загиблим Героєм, уродженцем села Цміни Василем Клепанчуком

Про це повідомили на сторінці громади у фейбсуці. 

Сьогодні, 30 березня, провести в останню дорогу українського захисника у рідному селі прийшли односельчани, родина, друзі, представники влади та військові.

Василь Леонідович з початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Ніколи не боявся труднощів, за словами командирів військової частини, свої обов’язки військовослужбовця виконував зразково та користувався авторитетом серед побратимів.  

Виріс у багатодітній родині. Був добрим, спокійним та трудолюбивим. Працював на будівництві у Києві, на підприємстві «Хайббері». Вдома на нього з нетерпінням чекала кохана дружина, діти, мама.

Загинув воїн 21 березня 2023 року в наслідок мінометного і танкового обстрілу, виконуючи бойове завдання на території Луганської області. 

Напередодні домовину з тілом Героя навколішки, схиливши голови у пошані, зустрічали мешканці громади. Чин похорону за упокій душі українського бійця звершили священики Православної Церкви України на чолі з благочинним Маневицького району протоієреєм Андрієм Закидальським.

Поховали Василя Клепанчука з почестями на місцевому кладовищі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Задворецькій ремонтують частину старого водогону: коли завершать роботи
Наступна новина «Окрилені безмежною любов'ю»: у Луцьку провели фотосесію для дітей з аутизмом і їхніх мам
Останні новини
Схожі новини