На Волині в останню земну дорогу провели Захисника Андрія Кобача

На Волині в останню земну дорогу провели Захисника Андрія Кобача

25 серпня востаннє до рідної домівки повернувся рожищанин, солдат 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Сухопутних військ Збройних сил України Андрій Олександрович Кобач, 1986 року народження. 

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади та мешканці громади. У невимовному горі дружина, батько Героя, сестри, уся рідня, інформує міська рада. 

З перших днів повномасштабного вторгнення Андрій Кобач був учасником добровільного формування місцевої тероборони, а пізніше зі зброєю в руках став на захист рідної землі.

"Не відступимо! Не здамо! Перемога обов'язково буде за нами!" – з такими переконання відправився до війська Андрій Кобач. З вірою в Перемогу він мужньо боровся з ворогом до останнього свого подиху.

Життя захисника, щирого патріота, розвідника-навідника розвідувальної роти обірвалося внаслідок отриманої мінно-вибухової травми. Це сталося під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новоєгорівка Сватівського району Луганської області.

Сьогодні востаннє рожищанину віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, яким була покрита домовина, як символ держави, за яку мужньо боровся та загинув Андрій Кобач.

Вічна пам’ять Герою! 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рожищі мотоцикліст збив на жінку на пішохідному переході
Наступна новина Немовля отруїлося водою з криниці на Горохівщині: що кажуть лікарі і мама дитини
Останні новини
Схожі новини