На Волині в «Укрзалізниці» вкрали піску на понад 350 тисяч гривень

На Волині в «Укрзалізниці» вкрали піску на понад 350 тисяч гривень

На Волині члени організованої групи вкрали  в «Укрзалізниці» 3400 тонн піску.

Про це повідомляє  Волинська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Волинської обласної та Ковельської окружної прокуратури екскерівнику Радошинського піщаного кар'єру та п'ятьом його спільникам повідомили про підозру. Йдеться про привласнення та розтрату майна, словживання службовим становищем, а також підроблення офіційних документів (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 358 КК України).

За даними слідства, члени групи налагодили схему відпуску з належного АТ «Укрзалізниця» кар'єру в Ковельському районі Волинської області піску за підробленими видатковими накладними поза бухгалтерським обліком.

У такий спосіб упродовж січня-вересня 2021 року керівник, четверо його підлеглих та 30-річний львів'янин, який відповідав за пошук клієнтів, облік вкраденого та одержання грошей за товар, продали 116 вантажівок із піском. загальна маса –  понад 3,4 тисячі тонн. У такий спосіб вони завдали акціонерному товариству збитків у розмірі майже 356 тисяч гривень.

Триває досудове розслідування. Вирішують питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів та про накладення арешту на їхнє майно.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

Читайте також: На Волині викрили організатора «схеми» незаконного перетину кордону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк передав у Балаклію обладнання для відновлення водопостачання
Наступна новина У Підгайцівській громаді будуть нові системи оповіщення
Останні новини
Схожі новини