На Волині в урочищі Вовчак вшанували борців за Україну та висадили Повстанський садок. ФОТО

На Волині в урочищі Вовчак вшанували борців за Україну та висадили Повстанський садок. ФОТО

З нагоди 82-ї річниці створення УПА на Вовчаку вшанували борців за Україну та висадили Повстанський садок.

Про це інформує Турійська селищна рада.

Розпочався день із молитви, у храмі Всіх Святих Землі Української пройшла Божественна літургія. Після чого відбулося освячення оновленого пантеону пам’яті і шани військовослужбовцям, життя яких обірвала війна. Відбулося покладання квітів на повстанські могили та до місць пам’яті.  Крім того, учасники зустрічі долучилися до висадження «Повстанського садку». 

До присутніх звернулися перший заступник голови Волинської облради Юрій Поліщук; військовий, активіст "Соколу" Максим Новицький; Турійський селищний голова Олексій Безсмертний.

«Щороку географія гостей, які приїждають у це сакральне місце з різних куточків світу, розширюється. Нині на Вовчак завітало подружжя з Австралії, пані Оксана – донька булавного УПА Юрія Борця на псевдо «Чумак», тож її візит на Вовчак зовсім не випадковий. Такі зустрічі особливо цінні», – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сили оборони цьогоріч отримали 17 нових зразків техніки для розмінування
Наступна новина Прикордонники спіймали п'яних волинян, які намагалися втекти з України до Польщі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні