На Волині вчителька української мови відзначила 90-річний ювілей. ФОТО

На Волині вчителька української мови відзначила 90-річний ювілей. ФОТО

21 лютого 90-ліття відзначила Тетяна Зіновіївна Андросюк – жителька села Комарове. 

Про це розповіли в Ратнівській селищній раді. 

Привітати ювілярку з поважною датою завітали секретар селищної ради Людмила Гаврилюк, староста Жиричівського старостинського округу Сергій Вашестюк та директор Комарівської гімназії Ратнівської селищної ради Валентина Осійчук з учнями.

«Тетяна Зіновіївна родом з Турійщини. До села Комарове приїхала вчителювати в молодому віці, згодом вийшла заміж. Більшу частину життя пропрацювала в школі вчителем української мови та літератури - 47 років віддавала знання і любов учням. Має доньку, троє внуків та четверо правнуків. На її долю випало багато випробувань, але як справжня українка – вона їх подолала і таки зустріла свій поважний вік у колі близьких», – розповіли про іменинницю.

Тетяна Зіновіївна раділа гостям, дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань і охоче ділилася спогадами про свою трудову діяльність, сімейне життя, внуків та правнуків.

«Вік прожила і нікому зла не робила і не бажала», - на завершення скромно поділилася секретом довголіття мудра жінка.

Гості побажали ювілярці міцного здоров’я, добра, благополуччя, родинного тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, любові та підтримки від родини. А також подарували іменинниці квіти та подарунки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо про загибель у Бахмуті ще одного Захисника з Волині
Наступна новина У Львові врятували жінку з Волині, якій гельмінти знищили печінку та жовчний міхур
Останні новини
Схожі новини