На Волині відбувся всеукраїнський форум з питань охорони праці в лісовій галузі

На Волині відбувся всеукраїнський форум з питань охорони праці в лісовій галузі

На Волині відбувся всеукраїнський форум з питань охорони праці в лісовій галузі «Діймо разом заради миру і безпеки в Україні». Обласні спеціалісти та інженери охорони праці - побували на лісокомплексі, лісовому розсаднику, пройшли навчальну підготовку щодо надання домедичної допомоги та роботи із вибухонебезпечним предметами.

Про це повідомляє Державне агентство лісових ресурсів України.

 “Фахівцям з охорони праці необхідно вдосконалюватися та розвиватися. Тому теоретичні навчання і практична підготовка постійно супроводжують нашу роботу. Обмін досвідом - теж необхідний елемент у цій діяльності”, – зазначив головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів Державне агентство лісових ресурсів України Андрій Мусійовський. 

Заготівля, виробництво - особливо небезпечні види робіт. У воєнний час це ще й ризики через замінування територій. Тому потрібно навчити наших людей, як працювати максимально безпечно.

Волинь невипадково проводить цей форум. Це область, яка впевнено займає лідерські позиції в галузі щодо впровадження ризико-орієнтованих підходів. Тут знаходиться найкраще підприємство з охорони праці. Фахівець обласного управління Олександр Боровицький отримав нагороду як лідер року за впровадження проекту «Vizion Zero» - прагнення до нульового травматизму. Вперше міжнародна практика з безпечної організації праці запроваджується саме у держлісгоспах Волинської області.

Олександр Кватирко, начальник Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства зазначив: “Питання охорони праці надважливі, ми завжди приділяємо цьому напрямку особливу увагу. Адже це не просто елемент діяльності, це безпека і життя людей. У держлісгоспах Волині 2025 працівників. За останні 5 років у реалізацію завдань з охорони праці держпідприємства області вклали 65 млн грн. В середньому в рік - понад 12 млн грн”.

Нова воєнна реальність – нови виклики. Тому форум націлений на такі заходи і завдання, які здатні мінімізувати витрати. У ньому поєднані навчання щодо роботи на шляху до нульового травматизму та особливості праці у військовий час.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні за Україну загинув ще один Герой з Волині Іван Чеканюк
Наступна новина Поліція розшукує 38-річного волинянина, який скоїв аварію і ухиляється від покарання
Останні новини
Схожі новини