На Волині відкрили школу із найбільшим в області спортзалом

На Волині відкрили школу із найбільшим в області спортзалом

У селі Вербка Ковельського району відкрили модернізовану школу після реконструкції.

Подія відбулася 1 вересня, повідомили у Волинській ОДА.

Будівництво розпочалося ще у 2018 році. Найбільше фінансування було виділене з державного бюджету цьогоріч. Загальна кошторисна вартість будівельних робіт – понад 56 млн грн, з яких майже 50 млн – це кошти ДФРР, решта – кошти місцевих бюджетів.

У 2020 році навчальний заклад будувався в рамках програми «Велике будівництво».

Тут добудували нову триповерхову будівлю, в якій розміщена актова зала, облаштований сучасним обладнанням харчоблок з обіднім залом на 100 місць. Також облаштовані нові навчальне приміщення для першокласників на 18 місць, бібліотека та методичний кабінет.

Спортивні зал та майданчик збудовані відповідно до найсучасніших стандартів. До слова, спортзал – найбільший зі шкільних спортивних залів на Волині, а спортмайданчик облаштований для занять різними видами спорту, у тому числі біговими доріжками зі штучним покриттям, розповіли в ОДА.

«Приємно вражений, адже така спортивна інфраструктура є навіть не у всіх міських школах», – зазначив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, перерізавши стрічку та оглянувши об’єкт. 

Очільник області зазначив, що це найкраще будівництво, яке він спостерігав на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу – дві з половиною тисячі заражених коронавірусом
Наступна новина Скандальне будівництво у Старому місті в Луцьку: ділянку почали прибирати
Останні новини
Схожі новини