На Волині вилучили понад 12 000 пачок безакцизних цигарок. ФОТО

На Волині вилучили понад 12 000 пачок безакцизних цигарок. ФОТО

Податкова міліція Волині вилучила тютюнових виробів на півмільйона гривень, призначених для транспортування до країн ЄС поза митним контролем. 

Днями на території Ковельського та Любомльського районів співробітниками податкової міліції Волині в рамках операції «Акциз-2018» проведено ряд санкціонованих судом заходів, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.  

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено понад 12 000 пачок тютюнових виробів «Compliment», «Marvel» без марок акцизного податку встановленого зразка, які призначалися для транспортування до країн Європейського Союзу поза митним контролем.

Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить півмільйона гривень. 

В податковій міліції Волині наголошують: триває проведення операції «Акциз-2018», основним завданням якої є очищення ринку від фальсифікованої, незаконно виготовленої та переміщеної через митний кордон України підакцизної продукції, а також збільшення надходжень акцизного податку до бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Непрохідні хащі або у що перетворилася ротонда у Локачах. ФОТО
Наступна новина Волинян попереджають про град та грози
Останні новини
Схожі новини