На Волині вітали перших «приватівців» області

На Волині вітали перших «приватівців» області

ПриватБанк на Волині відзначає 25-річчя від дня заснування. Із нагоди ювілею у стінах банку привітали тих, хто були першими “приватівцями” області.

У 1993 році розпочала свою роботу  Волинська філія ПриватБанку. Нині Північно-Західне регіональне управління ПриватБанку охоплює дві області: Волинську і Рівненську. З нагоди свята керівництво регіонального управління привітало тих, хто створював і розвивав банк у регіоні.

За 25 років ПриватБанк на Волині досягнув чимало. 58 % ринку депозитів, 77 % ринку кредитних карток, 94 % охоплення бюджетних та комунальних установ зарплатними проектами, - ці та інші цифри свідчать про довіру клієнтів та хорошу репутацію у регіоні.

“Це вражаючі показники. Особливо щодо зарплатних проектів. Уявіть - у перехідний період націоналізації від нас не пішла жодна установа. І це все - ваша заслуга. Саме ви створили такий потужний імідж банку в регіоні”, - звернувся до ветеранів директор Північно-Західного регіонального управління Юрій Войтенко.

За роки роботи у кожного з колишніх і теперішніх працівників назбиралося чимало спогадів: цікавих, іноді комічних.  Заступник директора - керівник напрямку з просування послуг бюджетним організаціям Петро Семенюк - один із тих, хто започатковував ПриватБанк на Волині. Він згадує чимало казусів. Так, Волинська і Запорізька філії реєструвалися одночасно, і в Національному банку переплутали документи: волинянам “приписали” запорізьку адресу, а запорожцям - луцьку.

Під час зустрічі колишні колеги, а тепер гарні друзі, не могли не згадати тих, хто, на жаль, не дожив до ювілею фінансової установи. Це, зокрема, багаторічний директор Волинської філії ПриватБанку, а пізніше - Луцький міський голова, Микола Романюк та інші відомі і шановані на Волині люди.

Перші “приватівці” області згадують: у 90-х вони тільки вчилися працювати - і це дало неоціненний досвід і гордість за зроблену роботу і вражаючий результат. Кожен із них наголошує, що банк став не просто місцем роботи, а сім’єю.

“Я досі йду містом і до мене вітаються люди й дякують за роботу. Я пишаюся і дякую Богу за те, що працювала у ПриватБанку”, - поділилася колишній керівник Рожищенського відділення Марія Рудчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пожежа в Чорнобильській зоні: вітер несе дим на Київ
Наступна новина Волинська митниця закликає ЗМІ об'єднатися в боротьбі з корупцією
Останні новини
Схожі новини