Волинська митниця закликає ЗМІ об'єднатися в боротьбі з корупцією

Волинська митниця закликає ЗМІ об'єднатися в боротьбі з корупцією

Волинська митниця ДфС надіслала місцевим ЗМІ відкритий лист. У ньому йдеться про перевірку фактів з серії критичних матеріалів, які були розміщені на окремих медійних ресурсах з 7 квітня по 29 травня.

Правдивою інформація, йдеться в листі, виявилась лише інформація про звернення голови обласної ради до генерального консульства Республіки Польща, статків волинських митників з багаторічним стажем, затримання правоохоронцями інспектора відділу по роботі з персоналом митниці Петра Євтушка, – йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Все інше, за словами Віктора Кривіцького, не правда.

Згадав Віктор Кривіцький і про журналістське розслідування окремих ЗМІ щодо так званих «євробляхарів».  Найбільше в цій ситуації обурює Віктора Кривіцького той факт, що у своїх цілях організатори схем з «євробляхами» використовують навіть учасників АТО.

Волинська митниця декларує свою відкритість до будь-якої співпраці та діалогу з громадськістю і ЗМІ щодо протидії корупції у митній сфері. Адже об’єднання зусиль, замість змагань в тактичних інформаційних війнах, завжди дає кращий результат, – вважає начальник Волинської митниці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вітали перших «приватівців» області
Наступна новина У Луцьку збудують церкву
Останні новини
Схожі новини