На Волині вночі горіло авто, правоохоронці підозрюють підпал

На Волині вночі горіло авто, правоохоронці підозрюють підпал

Сьогодні вночі, 19 березня, в дворі будинку по вулиці Ковельській у Камені-Каширському загорівся автомобіль «Fiat Doblo».

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194  Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

До Камінь-Каширського відділу поліції близько 5 години надійшло повідомлення від місцевого відділу ДСНС  про те, що сьогодні по 3 годині в дворі будинку по вулиці Ковельській у райцентрі відбулось загоряння автомобіля  «Fiat Doblo».

Автомобіль належить 50-річній місцевій мешканці.

На місце події виїхали рятувальники та слідчо-оперативна група  Камінь-Каширського відділу поліції. Пожежу оперативно ліквідували. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Поліція провела детальний огляд місця події. Буде призначено ряд експертиз для з’ясування причини загоряння.

За цим фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Головне фото – ілюстративне. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина StrikeCity започаткував прямі ефіри турнірів з боулінгу
Наступна новина Верховна Рада має намір оголосити Путіна нелегітимним
Останні новини
Схожі новини