На Волині водій хильнув чарку після ДТП і тепер отримає штраф у 34 тисячі гривень

На Волині водій хильнув чарку після ДТП і тепер отримає штраф у 34 тисячі гривень

Нещодавно до ковельських патрульних підійшов чоловік та повідомив, що на автодорозі поблизу міста Ковеля автомобіль злетів у кювет. Екіпаж одразу виїхав на місце автопригоди. Обстеживши ділянку, на яку вказав заявник, поліцейськими було виявлено перекинутий транспортний засіб Opel. Біля нього перебував і сам водій.

Поліцейські поспілкувалися з керманичем та зʼясували, що автопригода трапилася через те, що він не вибрав безпечної швидкості руху, обʼїжджаючи острівець безпеки, а також не впорався з керуванням та здійснив зʼїзд у кювет. Внаслідок цього транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, але ніхто не постраждав. Тож на чоловіка склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Крім того, у водія інспектори помітили ще й ознаки алкогольного спʼяніння. Порушник пройшов огляд на місці події, і Драгер показав результат 1,96 проміле. Керманич стверджував, що вживав алкогольні напої вже після вчинення дорожньо транспортної пригоди.

Тож на чоловіка був складений також протокол за ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю) КУпАП.

Нагадуємо, що за це правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі — 34 000 гривень або адміністративний арешт на 15 діб, а також позбавлення права керування на 3 роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські рятувальники за минулу добу ліквідували три пожежі
Наступна новина VARASH дасть перший великий сольний концерт у Луцьку
Останні новини
Схожі новини