Волинські рятувальники за минулу добу ліквідували три пожежі

Волинські рятувальники за минулу добу ліквідували три пожежі

За минулу добу рятувальники Волині ліквідували 3 пожежі та 6 разів виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт.

В селищі Ратне Ратнівської громади на Ковельщині вогнеборці 14 ДПРЧ селища Ратне та МПО с. Гірники ліквідували загоряння двоповерхової цегляної будівлі. Потерпілих немає. Причина пожежі встановлюється.

У м. Луцьку рятувальники міських 2 та 1 ДПРЧ ліквідували пожежу трансформаторної підстанції. Потерпілих немає. Причина пожежі: коротке замикання електромережі.

У селищі Любешів рятувальники та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Судче ліквідували загоряння цегляної господарської споруди. Потерпілих немає. Причина пожежі: коротке замикання електромережі.

В селищі Ратне рятувальники Ковельського району рятувальники транспортували потерпілого до карети швидкої медичної допомоги через відсутній під'їзд до будинку потерпілого.

У м. Нововолинську рятувальники міської 5 ДПРЧ та 7 ДПРЧ м. Володимира на місці ДТП, де водій не впорався з керуванням, в’їхав в дерево і загинув, за допомогою гідравлічного інструмента деблокували тіло загиблого.

Рятувальники підрозділів у Луцькому та Ковельському районах відкачали воду з присадибних ділянок в обласному центрі, селах Воля Ковельська та в селищі Голоби Ковельського району.

Загалом за добу підрозділи служби 101 відпомпували 400 метрів кубічних води.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: зіткнулися дві автівки
Наступна новина На Волині водій хильнув чарку після ДТП і тепер отримає штраф у 34 тисячі гривень
Останні новини
Схожі новини