На Волині встановили ще дві камери автоматичної фіксації ПДР

На Волині встановили ще дві камери автоматичної фіксації ПДР

Вже дві камера швидкості встановлена на автошляхах Волині за ініціативою поліцейських офіцерів громад.

У селі Затурці, Володимирського району на автошляху Н-22 працюватиме камера автоматичної системи фотовідеофіксації порушень правил безпеки дорожнього руху, яка встановлена за сприянням місцевої влади та ініціативи поліцейського офіцера громади Богдана Скучинського, – повідомили на фейсбук-сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області».

«У зв’язку з тим, що на дорозі, яка проходить через с. Затурці є аварійно-небезпечні ділянки та ділянки з концентрацією дорожньо-транспортних пригод, автоматична фіксація буде розвантаженням та своєрідним важелем для зниження швидкості водіями» — пояснив поліцейський офіцер громади.

«Було визначено, що ділянка дороги, дійсно, небезпечна, а тому тепер при вʼїзді до села зі сторони Луцька встановлено технічний засіб контролю швидкості, який фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості» — додав голова Затурцівської територіальної громади Юрій Ковальчук.

У поліції нагадують, що правилами дорожнього руху передбачено:

  • У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 50 км/год;
  • У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год.

«Будьте відповідальними та обирайте безпечну швидкість під час керування транспортним засобом», – додають правоохоронці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Харківщині загинув 21-річний Герой з Волині Михайло Боярчук
Наступна новина На Харківщині загинув Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини