У Луцьку на камери відеоспостереження та оптоволокно витратять 60 мільйонів гривень

У Луцьку на камери відеоспостереження та оптоволокно витратять 60 мільйонів гривень
Фото ілюстративне

У 2022-2024 роках на програму «Безпечне місто» у Луцьку витратять 60 мільйонів гривень: 35 мільйонів з міського бюджету та 25 – з державного або обласного.

Про це стало відомо у середу, 24 листопада, під час сесії Луцької міської ради.

Депутати проголосували за продовження програми на три роки. За цей час планують поставити 1120 нових камер відеоспостереження, прокласти 50 кілометрів оптоволоконних мереж, облаштувати 10 острівців безпеки та 30 смарт-зупинок/табло, створити інтегровану систему відеоспостереження, а також Центр управління кризовими ситуаціями. Виконуватиме програму департамент муніципальної варти.

Нагадаємо, він також витратить 6 мільйонів гривень на знесення незаконних кіосків та зупинок.

Зокрема, у першому півріччі 2022 року планують поставити 54 камери на проспектах Соборності та Молоді, у другому півріччі – 42 камери на проспекті Відродження. Тоді ж планують поставити 52 камери на вулицях Гордіюк, Карбишева, Єршова, 65 камер у мікрорайоні Вересневе. Окрім цього, у першій половині 2022 року 195 камер встановлять на проспекті Волі та прилеглих вулицях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 46 пацієнтів у важкому стані, 9 – у реанімації. Ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах
Наступна новина У Горохові в психоневрологічному інтернаті доглядають за 115 підопічними з усієї області
Останні новини
Схожі новини