На Волині вже 750 дітей вакцинували проти коронавірусу

На Волині вже 750 дітей вакцинували проти коронавірусу
Фото ілюстративне

На Волині продовжують активно вакцинувати проти коронавірусу дітей. Станом на 3 грудня щеплення від коронавірусу отримали 750 осіб віком від 12 до 17 років. Щеплення проводять вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech.

Про це йшлося 3 грудня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та стану вакцинальної кампанії від COVID-19, пише ІА «ВолиньPost».

Нагадаємо, від 30 листопада у Луцьку почали проводити щеплення дітей віком із 12 до 18 років від COVID-19 вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech на базі Луцької міської дитячої поліклініки. Це єдиний медзаклад в обласному центрі Волині, де вакцинують дітей.

Вакцинацію проводитимуть у поліклініці на вулиці Чорновола, 1 у відділенні денного стаціонару (3 поверх) щовівторка та щочетверга. Для початку роботи набирають мінімум шістьох дітей, оскільки флакон вакцини містить 6 доз.

Попередньо записатися можна за телефоном (0332) 71 85 62.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сказав, що хоче жити поза цивілізацією. Розшукують безвісти зниклого лучанина
Наступна новина Коли українці матимуть вихідні у грудні та січні
Останні новини
Схожі новини