На Волині взимку ремонтують зруйновані дороги. ФОТО

На Волині взимку ремонтують зруйновані дороги. ФОТО

На окремих ділянках доріг державного значення на Волині зафіксували значне руйнування покриття. Для того, аби їздити дорогами було безпечно, волинський облавтодор розпочав ремонт.

Руйнування доріг – негативний наслідок експлуатації автошляхів в зимовий період, –  наголошують  у службі автомобільних доріг у Волинській області.

Дороги ремонтують із застосуванням холодних органно-мінеральних сумішей. Контроль якості вказаних аварійних дорожніх робіт і матеріалів, що застосовуються, здійснюється лабораторією та інженерами з технічного нагляду служби автомобільних доріг.

Читати також: У Луцьку тестують нову технологію ремонту доріг. ФОТО

Несприятливі погодні та техніко-економічні умови не дозволяють дорожникам оперативно ліквідувати вибоїни на автошляхах. У найбільш аварійно-небезпечних місцях встановлюються відповідні попереджувальні дорожні знаки.

Водіїв просять з розумінням віднестись до ситуації, що склалась, та закликають бути особливо уважними у місцях проведення дорожніх аварійних робіт, не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки і дотримуватись правил дорожнього руху.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку легковик в'їхав у маршрутку. ФОТО
Наступна новина Анатолія Гриценка висунули кандидатом у президенти
Останні новини
Схожі новини