На Волині з початку року 9 людей загинули на будівництві. ВІДЕО

На Волині з початку року 9 людей загинули на будівництві. ВІДЕО
Джерело фото: pokrov-city.dp.ua

З початку 2018-го року на виробництвах загинули 9 волинян.

Минулого року смертей на виробництвах було значно менше: за цілий рік зафіксували лише 5 смертельних випадків, йдеться у сюжеті «UA: Волинь».

Також цього року на підприємствах Волині за 9 місяців зафікували травмованих на 18 осіб більше, ніж торік. 

Завідувач сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Ярослав Головка каже, що різкий ріст статистики пов’язаний із тим, що з жовтня 2017-го року усі працівники, які працюють за цивільно-правовими угодами, повинні мати страхування.

«З жовтня 2017-го всі особи, які працюють за цивільно-правовими договорами і фізичні особи-підприємці є обов’язково застрахованими від нещасних випадків на виробництві. До жовтня 2017-го вони могли бути застраховані на добровільній основі. І в цьому році з дев’яти три випадки зі смертельними наслідками – це особи, які виконували роботу за цивільно-правовими договорами», – розповів він.

Детальніше – у відео. 
 

 
Тема дня. Чому більшає травмованих на виробництві?

За інформацією Управління Держпраці в області, на підприємствах Волині за 9 місяців травмованих на 18 осіб більше, ніж торік. Водночас, з початку року на виробництві загинуло 9 волинян. Тоді, як минулого року, було зареєстровано 5 смертельних випадків Що є головною причиною травмування працівників? Як запобігти росту виробничого травматизму? Хто, насамперед, повинен нести відповідальність за травми на виробництві - про це у "Темі дня" #темаднялуцьк #сусільнетелабачення #uaволинь #виробничийтравматизм

Posted by UA: Волинь on Monday, 12 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Луцьктеплі» бракує робочих рук і техніки
Наступна новина Міжнародна IT-компанія шукає у Луцьку команду розробників
Останні новини
Схожі новини