Міжнародна IT-компанія шукає у Луцьку команду розробників

Міжнародна IT-компанія шукає у Луцьку команду розробників

Технологічна компанія Astound Commerce заявила про намір відкрити новий локальний центр розробки в Луцьку. Для пошуку нової команди розробників компанія проведе безкоштовний дводенний мітап – E-commerce Fusion Meetup. 

Про це повідомляють організатори.

Astound Commerce  займається створенням проектів для глобальних клієнтів в в сфері електронної комерції. Офіс в Луцьку  стане п’ятою локацією міжнародної IT-компанії на території України. Центри розробки Astound також представлені в Колумбії, Болгарії та Словаччині. 

Мітап відбудеться 22 та 23 листопада, реєстрація відкрита до 15 листопада включно за посиланням: astnd.co/2Cs7BlO. Astound Commerce запрошує взяти участь у найбільшій IT-події Луцька ІТ-спеціалістів, які цікавляться сучасними технологіями та шукають нові професійні виклики. 

Особливо актуальною подія стане для IT-фахівців рівня Middle+ та вище, що вже володіють експертизою в Web-, Java-, PHP, JavaScript-, Magento- та Salesforce-розробці, QA, UX/UI, Visual-дизайні та Frontend-розробці, а також бізнес-аналітиків.

Генеральний директор Astound Commerce Україна Дар’я Горніцька розповіла, що компанія динамічно розвивається і зростає. «На сьогодні ми – єдина в Україні компанія, що спеціалізується на розробці проектів для сегменту e-commerce. Для наших ІТ-фахівців - це не лише можливість розвиватись в перспективній галузі, але й створювати рішення, якими користуються мільйони покупців по всьому світу. Це мотивує і надихає водночас. Компанія постійно зростає і сьогодні ми в пошуку нових ІТ-зірок до команди Astound. Тож рішення про відкриття нового офісу в одному з обласних центрів західної України було стратегічно виваженим і обґрунтованим”, - зазнаичла Дар’я Горніцька.

Упродовж мітапу виступлять 12 спеціалістів Astound Commerce, які розкажуть про найяскравіші бізнес-кейси компанії та сучасні тренди у сфері електронної комерції. Разом з тим учасникам розкажуть про технології та інструменти, які використовують під час реалізації проектів, а також  про те, чому напрям електронної комерції стає все більш популярним серед бізнесу в усьому світі.

Теми, які презентують експерти під час E-commerce Fusion Meetup: «Як ми змінюємо e-commerce глобально», «Frontend здорової людини», «Мистецтво інженерної творчості», «Веб-розробка в Astound Commerce: світлі сторони та не дуже», «Requirements happen», «Пастки мислення в тестуванні», «Роль Project Manager у проекті», «Як Astound розвиває і мотивує команди» та інші.

Окрім унікального теоретичного і практичного контенту, учасники безкоштовного мітапу зможуть дізнатися більше про кар’єрні можливості в Astound Commerce та отримають відкриті пропозиції приєднатися до команди. А на згадку про подію учасники отримають сувеніри та цінні призи.

Дата: 22-23 листопада 2018 року
Реєстрація: з 16:30 до 17:00.
Початок мітапу: 17:00
Місце проведення: деталі будуть повідомлені зареєстрованим учасникам.
Детальніше про подію у Facebook: astnd.co/lsk

Довідково:
Компанія Astound Commerce – міжнародна IT-компанія, що забезпечує повний цикл E-commerce послуг. На сьогодні компанія реалізувала більше 1000 проектів електронної комерції для всесвітньо відомих брендів, cеред яких: Adidas, L’Oreal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste, Versace та ін. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та нараховує сім центрів розробки по всьому світу. Компанія активно розвивається на території України та має офіси у Києві, Вінниці, Ужгороді і Чернігові. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині з початку року 9 людей загинули на будівництві. ВІДЕО
Наступна новина У залізничному вагоні волинські митники виявили майже 4 тисячі пачок цигарок
Останні новини
Схожі новини