На Волині за борги готові відключати газ у багатоповерхівках

На Волині за борги готові відключати газ  у багатоповерхівках
Фото ілюстративне

На Волині через борги за  надання послуг газопостачання мають право відключати газ. Відрізати від газу можуть як постояково, так і весь будинок.

Про це в ток-шоу «Протилежний Погляд» на 12 каналі 2 травня заявив технічний директор ПАТ «Волиньгаз» Павло Козюк, – пише ІА Конкурент.

Із його слів, загалом треба налагодити договірні відносини і почати з акту розмежування.

Павло Козюк

«Припинити газопостачання в окремій квартирі видається дуже складно, адже внутрішньо-будинкові мережі проходять зачасту по наших кухнях. Відтак вікдлючати пристрій треба у споживача в квартирі. Перед цим ми систематично направляємо їм повідомлення про борг, приходимо зі своїми контролерами зі сповіщенням про борг і вже тоді припиняємо газопостачання у квартирі. У разі якщо це систематична несплата за газові послуги або ж відсутній договір на технічне обслуговування, в нашій компанії буде право відключати газ постояково чи взагалі всьому будинку», – зазначив він. 

Натомість голова ОСББ Роман Бондарук зауважив, що через відсутність технічного договору на обслуговування підприємство не має права відключити будинку газ, адже є постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яка забороняє це робити. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Опозиція так опозиція»: Юрій Моклиця пішов з громадської ради при Волинській ОДА
Наступна новина На Волині главу УПЦ МП Онуфрія зустріли з короваєм. Фоторепортаж
Останні новини
Схожі новини