На Волині за минулу добу прийняли та розсортували 150 тонн гуманітарних вантажів

На Волині за минулу добу прийняли та розсортували 150 тонн гуманітарних вантажів

За минулу добу прийняли та розсортували 4 вантажних автомобілі та 6 мікроавтобусів з різноманітною гуманітарною допомогою загальною вагою 150 тонн.Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Відправили 3 багатотонні вантажі (продовольство, дитяче харчування, засоби гігієни для дорослих і дітей, готова продукцію від волонтерів, побутова хімія, товари широкого вжитку, одяг та взуття, ковдри, постільна білизна) до Бучанського району, міста Бровари та в Житомирську область.

Підготували до відправки ще 2 гуманітарних вантажі загальною вагою 100 тон.

Спрямували 3 вантажі до військових частин в різних областях (військовий та камуфляжний одяг, термобілизна, взуття, пристрої для заряду електричних акумуляторів, спальні мішки, каремати, матраци, кишенькові та налобні ліхтарі, павербанки, дощовики, медичні засоби).

Прийняли та триває облікування 1-го медичного вантажу.

Доправили 4 вантажі з медикаментами та виробами медичного призначення до Харківської і Київської, Житомирської та Запорізької областей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Якщо на Волині почнуться воєнні дії, ми врятуємо сотні людей», - Віктор Корсак
Наступна новина Росію виключили з Ради Європи
Останні новини
Схожі новини