На Волині за місяць викрили півсотні рибалок-порушників

На Волині за місяць викрили півсотні рибалок-порушників

На Волині за місяць спіймали півсотні рибалок-порушників.

В період з 1 по 30 листопада працівники Волинського рибоохоронного патруля спільно із громадськими інспекторами провели 35 рибоохоронних рейдів, - повідомляє ВолиньРоst.

В результаті викрили 45 порушень природоохоронного законодавства. В тому числі: 18 грубих правопорушень за ч. 4 ст. 85 КУпАП, 23 - за ч. 3 ст. 85 КУпАП та два - за ст. 88-1 КУпАП. 

Крім цього, склали два безгосподарських акти, згідно з якими вилучили 22  сітних знарядь лову.

Протягом місяця інспектори затримали 43 порушників. До судів направили 20 справ для вирішення питання про притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

У громадян вилучили 15 сіток, 3 остроги та 21,5 кг водних біоресурсів. В результаті незаконного вилову водних біоресурсів завдано збитків рибному господарству України на суму 2 801 грн.

Так, 22 листопада на водосховищі в  Ковелі інспектори задокументували порушення правил рибальства. Використовуючи сітку та човен, чоловік добув 15 кг товстолоба. Завдано збитків у розмірі 2 295 грн.

Вранці 26 листопада на заплаві річки  Стир, в урочищі «Чебені», поблизу села Кобче Рожищенського району затримали двох порушників. Громадяни за допомогою двох риболовецьких сіток впіймали рибу в такій кількості: карась сріблястий - 8 , плітка - 2  та лящ - 1. Збитки склали 476 грн.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тростянецька ТВК зареєструвала кандидатів із порушенням строків, - ОПОРА
Наступна новина Показує судини у 3D: для волинської лікарні придбали унікальний апарат. ФОТО
Останні новини
Схожі новини