На Волині за новими правилами розмитнили 1386 автомобілів

На Волині за новими правилами розмитнили 1386 автомобілів
Фото Суспільне.Волинь

З 5 квітня, відколи набрав чинності закон про "нульове" розмитнення на Волині станом на 18 квітня розмитнили 1 386 автомобілів на іноземній реєстрації. Зокрема майже 500 розмитнень зареєстрували імпортери та юридичні особи. Переважно водії розмитнюють легкові вживані автівки, серед яких найпопулярнішими марками є Volkswagen, Renault, Opel та Audi.

Про це Суспільному телефоном розповіла речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

"Нині соцмережами шириться фейк про те, що після закінчення воєнного стану доведеться доплачувати повну вартість мита, але це неправда. Нульове розмитнення є повністю завершеним", – говорить Валентина Черниш.

Зі слів речниці Волинської митниці, наразі обмежень щодо кількості автомобілів, які одна людина може привезти з-за кордону та розмитнити, немає. Станом на 9:00 на пункті пропуску "Ягодин" черг на в’їзд до України не було.

Серед імпортних товарів, окрім авто, активно завозять в Україну мінеральні добрива, сільськогосподарську спецтехніку, шини, а також овочі та фрукти. Валентина Черниш додала: обсяги імпорту товарів будуть зростати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Окупанти готують провокації у Великодню ніч в українських містах
Наступна новина Що таке інвестиційні проекти — види, оцінка та аналіз
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні