На Волині за рік фіскали відкрили близько сотні кримінальних проваджень

На Волині за рік фіскали відкрили близько сотні кримінальних проваджень

Напрацювання податкової міліції на Волині протягом 2017 року стали основою для початку 92 кримінальних проваджень щодо порушень у сфері оподаткування, митній та бюджетних сферах.

У тому числі, у 22 випадках фіскали ГУ ДФС Волині зібрали інформацію, що свідчить про тяжкі та особливо тяжкі злочини, – повідомили у ГУ ДФС в області.

Зокрема, викриті факти ухилень від сплати податків стали підставою для початку досудового розслідування у 24 кримінальних провадженнях, які кваліфікуються за ст. 212 КК України. У шістнадцяти випадках йдеться про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Завдяки заходам підрозділів податкової міліції Волині по закінчених кримінальних провадженнях відшкодовано близько 4 мільйонів гривень завданих збитків, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області. 

Крім того, щоб забезпечити повернення завданих державі збитків, на майно порушників та вилучені товарно-матеріально цінності накладено арешт вартістю понад 12 мільйонів гривень. 

Про те, що оперативники спільно зі слідчими фінансових розслідувань ГУ ДФС в області забезпечили проведення якісного досудового розслідування у кримінальних провадженнях свідчить той факт, що протягом 2017 року винним особам оголошено підозри про вчинення кримінальних правопорушень та матеріали 23 кримінальних проваджень скеровано до суду. 

За результатами розгляду скерованих до суду кримінальних проваджень судовою гілкою влади винесено 9 обвинувальних вироків, у яких винним особам призначено покарання. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Беверлі Хіллз вигадали корисні цигарки: вітаміни вдихатимемо? ВІДЕО
Наступна новина «Якщо не знаєш шрифту Брайля – то ти просто безграмотний», - Віталій Ткачук
Останні новини
Схожі новини