На Волині затримали водійку під кайфом

На Волині затримали водійку під кайфом
Фото ілюстративне

У Торчині водійка керувала у стані наркотичного сп’яніння та пропонувала хабар поліцейським.

Про це інформують на сайті поліції Волині.

Учора, близько 19 години, співробітники групи реагування патрульної поліції у Торчині за порушення правил дорожнього руху зупинили Audi A3. За кермом транспортного засобу перебувала 32-річна жителька Запоріжжя. Спілкуючись із керманичкою, правоохоронці помітили в неї явні ознаки наркотичного сп’яніння, зокрема й порушення координації рухів. 

Від проходження огляду у наркологічному диспансері водійка відмовилася, а під час складання адміністративних матеріалів намагалася «порішати», поклавши на заднє сидіння 100 євро.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт неправомірної вигоди. Гроші вилучили. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Окрім того, на водійку склали адмінпротокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Читайте також: Волинянин попався на зберіганні дитячої порнографії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин попався на зберіганні дитячої порнографії
Наступна новина На «Авангарді» всі охочі тепер можуть займатися безплатно
Останні новини
Схожі новини