На Волині збирають кошти бійцю, якого збила машина

На Волині збирають кошти бійцю, якого збила машина

На Волині терміново збирають кошти на операцію для 43-річного Павла Хоменського з Рожища.

Чоловік, який пройшов пекло війни на Сході, воював у кривавих боях за Дебальцево, нині потребує нашої допомоги.

До редакції Район.Рожище звернувся депутат Рожищенської міської ради Леонід Войтюк з проханням допомогти демобілізованому військовослужбовцю, який потрапив у ДТП та внаслідок чого отримав перелом ноги. Нині йому мають зробити операцію та вставити пластину, коштів на яку, родина немає.

«У суботу ввечері, 10 березня, Павло повертався додому з роботи і його збила машина, після чого він втратив свідомість, а водій - втік, - втираючи сльози розповідає мама Павла, Валентина Григорівна. -

Син прийшов до тями, коли з дороги його вже підіймав невідомий хлопчина, який і привіз його на мотоциклі додому. Я й не подумала, що сталася така біда. Тому до лікарів та поліції ми звернулися лише вранці наступного дня. У райлікарні Павла оглянули та сказали, що у нього закритий перелом правої стегнової кістки зі зміщенням».

«А в Госпіталі Ветеранів війни, куди ми поїхали, призначили операцію на четвер, 15 березня, бо було вільне місце. І хоч операція та медикаменти безкоштовні для атовців, але потрібно заплатити за пластину, яка коштує 9 300 грн. Ці гроші треба зібрати до завтра. Я вже ходила до різних партійних осередків, але то ж не так швидко робиться», - бідкається згорьована жінка.

Звертаємося до всіх небайдужих волинян з проханням допомогти людині, яка зі зброєю в руках боронила кордони нашої держави.

Всі охочі фінансово допомогти сім'ї Хоменських можуть переказувати кошти на картковий рахунок Приватбанку 5168 7572 9644 2959 виданий на ім'я Хоменський Павло Михайлович.

Не будьмо байдужі до чужої біди!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир-Волинський на Волині найбільш дружній до батьків і малюків
Наступна новина На Волині вперше за три роки виявили туляремію
Останні новини
Схожі новини