На Волині жінка народила у темному під'їзді

На Волині жінка народила у темному під'їзді
фото: krihitka.com.ua

На Волині медики прийняли пологи у жінки, у якої стрімкі пологи почалися просто у темному під’їзді власного будинку.

Як розповіли у Волинському обласному центрі екстренної допомоги та медицини катастроф, 21 листопада  06.22 їм зателефонував стурбований чоловік. Він повідомив, що у його вагітної дружини раптово почались перейми і вона вже буде народжувати. 

«За три хвилин бригада ЕМД прибула на місце виклику. Пішки піднявшись у квартиру на шостий поверх, медики оглянули схвильовану і налякану вагітну жінку, допомогли зібрати необхідні речі і почали спускатись східцями вниз у повній темряві, адже ліфт не працював і сходова клітка зовсім не освітлювалася.

До першого поверху залишилось кілька сходинок, як раптом у жінки відійшли навколоплідні води і вона почала стрімко народжувати. Лікар ледве встигла підхопити новонароджене немовля, знайти затискачі і навпомацки перетиснути пуповину», – йдеться у повідомленні. 

«Тепер у медиків було надважливе завдання: серед речей породіллі у темному і холодному підїзді швидко знайти чим укутати немовля, адже чоловік жінки не на жарт злякався і розгубився. За лічені секунди дитині знайшли необхідні речі, разом з мамою перенесли в автомобіль швидкої, загорнули обох у термопокривала і екстрено доставили в пологовий будинок», – додають медики.

Попри стрімкі пологи і екстремальні умови, дитина народилася здорова.

Вже в лікарні, обстежуючи немовля, медики ЕМД вияснили, що народилася дівчинка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку - скандал через расистську рекламу
Наступна новина У Луцьку чоловік з розладами психіки напав на патрульного. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні