На Волині зібрали лісівників зі всієї України. ВІДЕО

На Волині зібрали лісівників зі всієї України. ВІДЕО

Лісівники з усієї України зібралися на Волині.

Обласне управління лісомисливського господарства організувало семінар для колег з інших областей з питань охорони праці, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ

Участь у всеукраїнському семінарі взяли понад 30 учасників головних управлінь та лісгоспів України. Програма семінару розрахована на три дні, впродовж яких учасники відвідають 7 лісогосподарських підприємств Волині.

Перший пункт призначення програми - Воротнівське лісництво. Учасникам семінару провели екскурсію лісівничим молодіжним центром, організували огляд садиби лісництва і розповіли про ДП «Ківерцівське ЛГ», до якого і належить Воротнівське лісництво.

Від екскурсії Воротнівським лісництвом лише приємні враження, розповідають учасники семінару. І додають, що у них багато схожого, проте такого молодіжного центру немає.

Ще у планах організаторів показати лісівникам і інші лісові господарства Волині. Серед них Маневицьке, Ковельське і, звичайно, Шацьке лісові господарства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Twitter закликає користувачів змінити пароль
Наступна новина Google вперше зробив дудл у віртуальній реальності – можна обертати камеру на 360 градусів
Останні новини
Схожі новини