На Волині змагалися діти з інвалідністю. ФОТО

На Волині змагалися діти з інвалідністю. ФОТО

У селищі Дубище відбулися спортивні змагання серед дітей з особливими потребами.

Спортивні змагання дітей з особливими потребами, організовані Рожищенською районною організацією інвалідів «Союз організацій інвалідів України», зібрали понад 70 учасників з чотирьох шкіл Рожища та реабілітаційного центру.

По справжньому літній, залитий сонцем день 13 вересня став для багатьох учасників днем нових друзів та гарних вражень, – пише Район.Рожище.

Перед початком заходу голова районної організації інвалідів Віктор Марюк зазначив, що цьогоріч змагання набрали більшого масштабу, адже фінансову підтримку надала не тільки Рожищенська міська рада, яка щоразу долучалася до подібних міських заходів, а й адміністрація.

Дартс, кеглі, стрільба, крикет – це ті види спорту, у яких демонстрували свою вправність юні спортсмени-любителі. Усі, і навіть ті, хто приїхали просто повболівати, наголосили, що подібні заходи – не просто можливість випробувати власні сили, а, щонайперше, нові знайомства, спілкування, відчуття потрібності у цьому світі.

На завершення чудового дня всі учасники змагань отримали солодкі подарунки, а найактивніші спортсмени ще й Подяки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ювілейну пару молодят у Луцьку привітав радник міністра. ФОТО
Наступна новина «Гаряча» фотосесія від луцького ді-джея і його дівчини. ФОТО
Останні новини
Схожі новини