На Волині зменшили кількість субсидій, але збільшили їхній розмір

На Волині зменшили кількість субсидій, але збільшили їхній розмір
Фото ілюстративне

Сума призначених субсидій на скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо у січні–жовтні 2019 року зменшилася, однак середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство підвищився.

Про це йдеться у статистичних даних Головного управління статистики у Волинській області.

Так, у січні-жовтні 18,1 тис. домогосподарствам призначили субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, з них у міських поселеннях – 2,3 тис. домогосподарств, у сільській місцевості – 15,8 тис. домогосподарств.

Сума призначених субсидій у січні-жовтні становила 59,7 млн.грн (у січні-жовтні 2018р. – 87,4 млн.грн), з якої у міських поселеннях – 7,7 млн.грн, у сільській місцевості – 52,0 млн.грн.

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у жовтні становив 3413,0 грн (у жовтні 2018р. – 2941,2 грн).

У січні–жовтні сума отриманих субсидій домогосподарствами на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива становила 60,0 млн.грн (у січні–жовтні 2018р. – 94,7 млн.грн).

Заборгованість бюджетів із виплати субсидій на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на кінець жовтня становила 157,0 тис.грн, з неї у міських поселеннях – 21,5 тис.грн, у сільській місцевості – 135,5 тис.грн.

Читати також: «Це просто джекпот». На утеплення школи в Нововолинську виграли понад мільйон євро


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ми готові святкувати за новим стилем, – глава ПЦУ про Різдво 25 грудня
Наступна новина Британський журнал The Economist опублікував карту України без Криму
Останні новини
Схожі новини