На Волині не можуть визначити, хто з депутатів переміг. Будуть вибирати знову

На Волині не можуть визначити, хто з депутатів переміг. Будуть вибирати знову

У трьох громадах Волині – Привітненській (Локачинський район), Підгайцівській та Липинській (луцький район) – 13 січня відбудеться повторне голосування за депутатів сільських рад: там по двоє кандидатів набрали найбільшу і однакову кількість голосів.

Саме щодо цих двох кандидатів у громадах 13 січня відбудеться «другий тур виборів» - повідомляють у громадянській мережі ОПОРА.

На підготовку та проведення повторного голосування із перших виборів депутатів сільських рад три волинські громади отримають 202 тисячі гривень із державного бюджету.

Кошти отримають у рамках розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з перших виборів депутатів сільських, селищних рад 13 січня 2019 року.

Таким чином, бюджет кожної громади отримає додаткові кошти на організацію та проведення виборчого процесу. Зокрема, Привітненька громада отримає 66 тис. грн., а Липинська та Підгайцівська – по 68 тис. грн.

Нагадаємо, на проведення перших виборів у дев’яти громадах на Волині, які відбулися 23 грудня, із держбюджету спрямували майже 2,5 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як діти Порошенка співали колядку. ВІДЕО
Наступна новина Ланцюг єднання у Княгининку: прихожан храму УПЦ МП було одиниці. ФОТО
Останні новини
Схожі новини