На Волині зупинили три автомобілі з незаконною деревиною

На Волині зупинили три автомобілі з незаконною деревиною

Вчора, 10 травня, близько 16 години, на лісовій дорозі, поблизу села Велика Глуша, працівники лісової охорони зупинили мікроавтобус, навантажений колодами сосни, загальною кількістю – близько 2 метрів кубічних.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Керував транспортним засобом 47-річний мешканець села Бірки. Необхідних документів чоловік на деревину не надав, тому автомобіль та колоди вилучено. Наразі встановлюється походження лісопродукції.

Інший випадок трапився у селі Пнівне. Правоохоронці зупинили два легкових авто, запакованих деревиною. Водії автівок – 20-річний та 19-річний місцеві мешканці. Встановлено, що вони здійснили незаконну порубку у Кримнівському лісництві. 21 колоду сосни та транспортні засоби вилучено.Окрім того, на одного із водіїв складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП, оскільки перебував за кермом він у стані алкогольного сп’яніння.

За фактами незаконної порубки та перевезення деревини поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 246 Кримінального кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку від завтра біля Цетрального ринку запрацює парковка
Наступна новина Наступ військ РФ на Донбасі відстає від плану Путіна на два тижні - Пентагон
Останні новини
Схожі новини