На Волині з’явилась стипендія для молодих вчених

На Волині з’явилась стипендія для молодих вчених
Фото ілюстративне

З волинського бюджету щороку виплачуватимуть стипендії молодим вченим. Переможець одноразово отримає 20 тисяч гривень до Дня науки (19 травня).

Про це стало відомо у четвер, 10 вересня, під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

Стипендії виплачуватимуть з обласного бюджету. Щонайменше двом людям щороку.

На здобуття стипендій можуть висуватися наукові, науково-педагогічні чи інженерно-технічні працівники, аспіранти й докторанти стаціонарної форми навчання закладів освіти та наукових установ Волинської області, які мають опубліковані наукові праці, дослідницький доробок та здійснюють громадську діяльність на благо територіальної громади Волині.

Висувати кандидатів можуть вчені або наукові, педагогічні ради установ, в яких вони працюють, за наявності письмових рекомендацій не менше двох докторів або кандидатів наук, особисто обізнаних з науковими досягненнями і здібностями молодого вченого. Від одного закладу/установи може бути лише один кандидат. Вчені-магістри повинні бути молодшими за 35 років, доктори наук – за 40.

Читайте також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинської Малої академії наук – нова директорка
Наступна новина В Україні заснували Золоту медаль імені Бориса Патона
Останні новини
Схожі новини