Волинській спортсменці призначили президентську стипендію

Волинській спортсменці призначили президентську стипендію
Юлія Батенкова-Бауман

Волинській біатлоністці, чемпіонці світу 2019 року з лижних перегонів Юлії Батенковій-Бауман президент України Володимир Зеленський призначив стипендію.

Про це стало відомо з його указу «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» від 23 березня.

Розмір стипендії становить 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, у лютому 2019 році Юлія Батенкова-Бауман виборола бронзову медаль на чемпіонаті світу з зимових видів спорту. 

Довідково
Юлія Батенкова-Бауман з 2004 року займається лижними гонками та біатлоном.
Брала участь у чотирьох зимових Паралімпійських іграх, які відбулися в Італії, 2006 рік, Канаді, 2010 рік, Росії, 2014 рік та Південній Кореї, 2018 рік. На цих іграх спортсменка виборола 1 золоту, 8 срібних і 5 бронзових нагород у змаганнях з біатлону та лижних гонок.
Волинянка є заслуженим майстром спорту України з лижних гонок (2010 р.), майстром спорту України міжнародного класу з біатлону (2005 р.) серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарата.
Також вона нагороджена орденами княгині Ольги ІІІ, ІІ, І ступенів.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер колишній директор Ковельського медичного коледжу
Наступна новина У Луцьку викрили інтернет-магазин наркотиків. Його створив 17-річний хлопець
Останні новини
Схожі новини