На Волині з'явиться 8 футбольних полів зі штучним покриттям

На Волині з'явиться  8 футбольних полів зі штучним покриттям

Волинська область отримає більше 11 млн грн, за рахунок яких вже цьогоріч побудують 8 сучасних майданчиків для занять футболом.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Футбольні поля зі штучним покриттям будуватимуть в рамках реалізації державної бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» , на яку в Державному бюджеті на 2018 рік заклали 370 мільйонів гривень.

Відтак, футбольні поля зі штучним покриттям вже незабаром з’являться у м. Ковелі (навчально-оздоровчий комплекс Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні), с. Цміни Маневицького району (на території ЗОШ І-ІІІ ст.), с. Павлівка Іваничівського району (на території ЗОШ І-ІІІ ст.), смт Шацьк (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.гімназія» смт Шацьк), м. Володимир-Волинському (вул. Драгоманова – капітальний ремонт), с. Дубове, Ковельського району (Дубівська ЗОШ І-ІІ ст.), м. Горохові (НВК «ЗОШ І-ІІ ст.- гімназія» м. Горохів), с. Липини Луцького району (на території ЗОШ І-ІІ ст.).

Зазначимо, що розподіл бюджетних коштів в розрізі регіонів здійснюється пропорційно чисельності населення у віці від 0 до 17 років, яке проживає у відповідному регіоні.

Довідково:

У 2017 році в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» вже було профінансовано 298 регіональних проектів на суму 243,8 млн грн. Зокрема, на Волині побудували 6 футбольних полів зі штучним покриттям, на що із Державного бюджету спрямували 4 млн 497 тис грн. Таку ж суму виділили також із місцевих бюджетів.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Радянські паради у Луцьку: фотограф поділився архівними знімками
Наступна новина Лучанка знайшла кота, якого 5 років тому викинув вітчим. ФОТО
Останні новини
Схожі новини